Фирмени трейнинги и презентации

Трейнинг Дигитален Маркетинг

Тази услуга е подходяща за бизнеси, които искат да обучат техни служители. Изцяло се фокусираме върху нуждите на бизнеса и повишаване квалификацията на служителите. Обучението обикновено се осъществява в рамките на един ден (8 часа). Услугата се състои от две части:

 • Презентация на тема маркетингова стратегия, потребителски пътека, идеален клиент, цел на онлайн присъствието, уебсайт – добри практики, основни канали за привличане на трафик, измерване на трафик и резултати. Разглеждане на конкретни примери, демонстрация на конкретни инструменти.
 • Трейнинг: Практическа работа с представители на бизнеса по създаване и оптимизиране на уеб присъствие. Тук според конкретните нужди на бизнеса се фокусираме на:
  1. Оптимизация на фирмения уебсайт;
  2. Създаване и настройване на профил в Google Ads. Пускане на първа рекламна кампания. Оптимизиране на работещи рекламни кампании. Добри практики;
  3. Създаване и настройване на бизнес страница във Facebook. Добри практики за писане на пост и добра подредба. Пускане на първа реклама. Оптимизиране на работещи рекламни кампании;
  4. Регистрация и настройване на Google Analytics на фирмения уебсайт. Обучение за работа с платформата. Добри практики;
  5. Какво е нужно да се направи за SEO оптимизация на фирмения сайт. Анализ и стратегия за подобряване на резултатите;
  6. Оптимизация за локални търсения – настройване на основни инструменти и стратегия за растеж;
  7. Оптимизация на уебсайт за конверсии – препоръки.
 • Възможно удължаване на тренинга и за следващи дни, за постигане на по – добри резултати.

Свържете се с мен за фирмен трейнинг и презентация сега.