Оптимизация за локални търсения

Знаете ли, че половината от търсенията в Google връщат локални резултати (60% при търсения от мобилен телефон). Ежедневно хората ползват търсачки и карти като Google, BGmaps или Openmaps, за да намерят най – близкия зоомагазин, лекар, стоматолог или ресторант. Все по – важно е за бизнесите с физическа локация не само да присъстват в тези платформи, но и да са напълно оптимизирали присъствието си там. Това значи да дават правилната информация и да си гарантират максимален брой показвания на първата страница с резултати. Вижте един пример с търсене по ключови думи „зъболекар София“.

локално търсене в Google

Ако вие сте стоматолог със сигурност ще искате да присъствате в първите три резултата. Те осигуряват видимост на първа страница и „обират“ най – много кликове и клиенти. Начина да сме сред първите три резултата е чрез изграждане на цялостна стратегия за оптимизирането им. Прочете по – долу повече за тази услуга.

Kакво включва услугата Оптимизация за локални търсения:

  • Оценка на настоящото състояние на оптимизиране за локални резултати;
  • Регистрация в най – популярните платформи като Google, BGmaps, Openmaps, Yandex.
  • Оптимизация на присъствието в тези платформи – проучване на основните конкуренти и изграждане на стратегия за изпреварване;
  • Уеднаквяване на информацията за бизнеса в сайт, търсачки, портали.
  • Оптимизация на фирмения сайт за локални търсения (Да, всички стъпки по – горе могат да се изпълнят за бизнес без уебсайт).

Свържете се с мен за Оптимизация за локални търсения сега.