Реклама в Google Ads и Facebook

Реклама в търсачката на Google

Reklama Google
  • Това е най – бързият начин да стигнете до вашите потенциални клиенти. Рекламирате на хора, които вече търсят по вашите ключови думи;
  • Заплащане за конкретни резултати: заплаща се само, когато някой кликне на вашата реклама;
  • Изграждане на висококачествени и оптимизирани рекламни кампании от Google Certified Person;
  • Следване на последните тенденции и новости за гарантиране на оптимални резултати;
  • Измерване на постигнатите резултати.

Реклама в дисплейната мрежа на Google

Дисплейната мрежа на Google обхваща мрежа от над 2 милиона сайта в цял свят. Те достигат до над 90% от всички интернет потребители. Тук рекламата може да е във вид на текст, банери, видеа. Рекламира се само на правилните клиенти. Примерно, ако бизнесът ви е ресторант в Пловдив, който иска да промотира обедното си меню, бихме рекламирали в района на Пловдив, в часовете между 10 и 13 часа. Така показваме рекламата на потенциални клиенти, които са най – склонни да дойдат и да извършат покупка.

Ремаркетинг в дисплейната мрежа: показване на рекламата ви отново на потребители, които вече са били на сайта ви. Тези потребители са два пъти по – склонни да купят от вас, в сравнение с такива, които никога не са били на сайта ви.

Реклама във Facebook

Facebook е най – използваната социална мрежа в България, с повече от 3 600 000 потребители (данни за 2018 година). Това е приблизително половината население на България, като над 2 500 000 влизат в мрежата ежедневно. Най – вероятно вашите клиенти също са там. Факт е, че все по – трудно се достига до голяма аудитория без спонсориране на постовете. И тук, както при дисплейната мрежа на Google, е важно да достигнем до правилните хора, в правилното време. Да напишем рекламата или поста по правилен начин, гарантиращ ни открояване от масата и максимално ниски цени на клик и ангажиране с рекламата. Тук също е много ценна възможността за ремаркетинг.

Свържете се с мен за реклама в Google или Facebook сега.